Símbols Catalans | F.A.Q. - Preguntes freqüents - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

Símbols Catalans | F.A.Q. - Preguntes freqüents

Apartats informatius

A continuació t'oferim un recull de les preguntes que els nostres usuaris ens fan amb més freqüència. D'aquesta manera tindràs la possibilitat de resoldre ràpidament els teus dubtes sense necessitat de contactar amb nosaltres. Si el teu dubte no es troba en aquest apartat, pots fer-ho i t'ho solucionarem ràpidament. Anirem actualitzant aquest apartat a mesura que ens arribin nous dubtes d'interès general.

Puc crear un article al meu gust?
I tant que sí
. A Símbols Catalans t'oferim un gran catàleg de productes, però pot donar-se el cas que t'interessi fer alguna modificació a un article. Per fer-ho, tan sols has de contactar amb nosaltres i explicar-nos la teva proposta. Les propietats del producte que es podran modificar dependran del tipus d'article (si és una samarreta, una tassa, ...), i hauràn de ser modificacions poc complexes (per exemple, demanar una samarreta d'un color que no apareix disponible per a algun model, modificar els colors d'algun disseny senzill, afegir alguna frase, etc.).

 

I això, em suposarà costos addicionals?
Mai
. La possibilitat de modificar els vostres articles no és un servei especial, sinó un servei que nosaltres pensem que és bàsic per a aconseguir que puguis adquirir el producte que s'adapti millor al teu gust. Per dir-ho d'alguna manera, és un dret que tens com a client de Símbols Catalans: aconseguir el teu article perfecte. Si es tractés, per exemple, d'elaborar un nou disseny (des de zero), sí que es tractaria d'un servei especial i, per tant, amb costos addicionals.

Els articles del web és tot el que Símbols Catalans por oferir?
Els articles que oferim al nostre web són només una selecció de tots els articles que podem elaborar. Podem estampar i personalitzar un total de gairebé 1.000 articles, encara que molts d'ells no apareguin a la botiga online ja que, si fos així, la pàgina web tindria infinitat d'apartats i seria molt incòmode d'utilitzar (tot-hi així, la varietat d'articles que oferim a la web és considerable). Així que ja saps; podem oferir-te gairebé qualsevol producte que se t'ocorri.

 

Com puc demanar un article que no és al web?
Si vols algun article que no aparegui al catàleg del web, hauràs de contactar amb nosaltres per especificar què és el que desitges. Pots consultar el llistat d'articles fora del catàleg web per veure què t'oferim i preguntar-nos per l'article en qüestió; et facilitarem tota la informació tècnica del producte, així com les possibilitats d'estampació i/o personalització, preus, etc.

Hi ha descomptes per quantitat?
Sí, però hauràs de contactar abans amb nosaltres
. És a dir, que si realitzes la comanda directament a la web, a la teva cistella se sumaran els preus sense tenir en compte quina quantitat hagis seleccionat de cada article (a no ser que l'article en qüestió posseeixi un descompte per quantitat per si mateix).

A partir de certa quantitat d'un mateix article pots gaudir de descompte per quantitat. La quantitat mínima per poder aplicar aquest descompte dependrà de l'article; no és el mateix que es tracti d'una samarreta o que es tracti de xapes, o de dessuarores, per posar alguns exemples. Tant per informar-te com per realitzar aquest tipus de comanda pots  contactar amb nosaltres.

Mai he comprat a través d'Internet. Com funciona?
Comprar a través d'Internet és cada cop més habitual. Segurament has escoltat moltes vegades la frase "Internet és el futur". Doncs no és el futur, Internet és el present. Comprar articles a pàgines web ofereix molts avantatges: millors preus, més ofertes, més varietat, etc. A Símbols Catalans t'oferim tot això i molt més. No nomès t'oferim l'anteriorment esmentat, sinó que t'oferim la possibiltiat de fer els articles al teu gust, t'informem de les característiques de tots els producte i et proporcionem tota la informació que necessites abans de comprar, a l'hora de comprar i després de comprar, entre d'altres coses.

Si mai has comprat articles a Internet, nosaltres et guiarem. Consulta l'apartat " Com funciona la web? " i veuràs pas a pas com funciona la nostra web, com afegir articles a la teva cistella, realitzar la comanda, fer un seguiment de l'estat de la teva comanda, etc.

Són les imatges dels productes una representació fidedigna de l'article?
Les imatges de totes les combinacions del nostres productes han estat elaborades informàticament. L'aspecte de l'article real és notòriament millor que l'aspecte de la imatge de la web. Això és així perque, a la realitat, el producte té brillantor, reflexes i d'altres característiques que no es poden representar correctament a les imatges.

Si vols veure una fotografia real d'algún dels nostres articles, no dubtis en contactar amb nosaltres; et facilitarem fotografies per tal que et facis una millor idea de com són els nostres productes. A més, al nostre canal de Youtube pots veure videos on mostrem molts dels nostres productes!

 
 
Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'