Símbols Catalans | Llei Orgànica de Protecció de Dades - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

Símbols Catalans | Llei Orgànica de Protecció de Dades

Apartats informatius

Símbols Catalans li informa que les seves dades seran tratades segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el Reial Decret 1720/2007 de 21 de Desembre.

Símbols Catalans li informa que és titular del fitxer "Clients" registrat a l'agència de protecció de dades. La finalitat del present tractament és l'enviament de comunicacions comercials, així com informació sobre promocions i concursos. En cas de no exercir el dret d'oposició o cancel·lació a l'esmentat tractament en un període superior a trenta (30) díes, entenem que dóna el seu consentiment al tractament esmentat i les seves dades passaràn a formar part del fitxer "Clients".

Així mateix, li informem que té la potestat per a exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, tal i com reconeix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre. Per a exercitar aquests drets i qualsevol aclaració, pot contactar amb nosaltres.

 
 
Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'