Símbols Catalans | Condicions de compra - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

Símbols Catalans | Condicions de compra

Apartats informatius

1. General

Les Condicions Generals de Venda descrites a continuació (en endavant Condicions Generals), regeixen les relacions comercials entre l'empresa i qualsevol usuari comprador de la nostra pàgina www.simbolscatalans.cat (denominat d'ara endavant "Comprador") i La nostra empresa Símbols Catalans, Propietària de www.simbolscatalans.cat i amb domicili social al Carrer de l'Alegria n º 26  08950 Esplugues de Llobregat (Barcelona) (d'ara endavant "Símbols catalans").

Aquestes Condicions Generals de Venda son les úniques aplicables i considerem que una vegada que s'hagi realitzat una comanda, s'hi hauran acceptat sense reserves les nostres Condicions Generals de Venda.

Accedint a www.simbolscatalans.cat, el comprador s'hi compromet a respectar les condicions generals així com les Condicions d'utilització que figuren a les mateixes.

2. Com realitzar una comanda

Posem a disposició del comprador quatre modalitats per fer una comanda:

 • Per Internet a la nostra pàgina web www.simbolscatalans.cat (24 hores al dia, 365 dies l'any).

 • Per correu electrònic a vendes@simbolscatalans.cat, indicant l'article i la forma de pagament triada.

 • Utilitzant el formulari de contacte aportant la mateixa informació que si es tractés de la opció anterior.

 • Per telèfon, trucant al 93 514 80 77 (dilluns de 17:00 a 20:30 i de dimarts a divendres de 10:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30).


3. Especificacions i característiques tècniques dels productes

Símbols Catalans presta gran atenció a la informació relativa a les característiques tècniques i prestacions dels productes, mitjançant les descripcions procedents dels fabricants i de les fotografies de qualitat que il·lustren els productes.

Entre d'altres, i podre-ho trobar:
Samarretes, tasses, motxilles, bosses, xapes, imants, xancletes, gots, ceràmiques, peluxos, roba per nadons, fundes per telefons de totes marques i models, coixins, posagots, banderes, senyeres, estelades, articles per a vehicles, adhesius i tot alló que puguis imaginar.

En cap cas ens farem responsables d'errors o omissions d'informació, continguts a la pàgina web. Si per al comprador alguna de les característiques tècniques del producte que vol comprar, no estigues prou definida, haurà de posar-se en contacte amb el nostre servei d'atenció al client, per a corroborar aquesta informació.

4. Els nostres preus

 • Tots els nostres preus de venda indicats a la nostra web es mostren en euros i inclouen l'IVA i el transport fins al domicili o l'empresa del comprador, sempre que estigui ubicat dins de l'estat Espanyol peninsular - en altres casos, consultar - i que el muntant total sigui igual o superior a 40 euros.


 • Símbols Catalans s'hi reserva el dret de modificar els seus preus en qualsevol moment. Tanmateix, ens comprometem a aplicar les tarifes en vigor indicades en la pàgina web, llevat d'error o omissió, en el moment de la realització de la seva comanda.


 • Es podrán aplicar descomptes per quantitat a empreses i particulars.


5. Disponibilitat

 • Intentem tenir l’estoc òptim de tots els nostres productes amb l'objectiu de realitzar els lliuraments en menys de 9 dies hàbils, sense comptar festius, caps de setmana ni ponts)  però en ocasions en les que, s’hi produeixin fallides en la cadena de subministrament (Fabricants, Distribuïdors, Operadors Logístics).


 • Si un dels Productes comprats no estigués disponible, ens comprometem a informar immediatament, mitjançant correu electrònic o trucada telefònica, del termini en què podrem enviar el producte o li oferirem una alternativa al producte comprat. En cas de no quedar satisfet amb el nou termini de lliurament i/o l'alternativa, anul·larem la comanda i si hagués realitzat el pagament, procediríem al seu reintegrament.


 • En cap cas Símbols Catalans es farà responsable dels possibles retards de lliurament per part de l'Agència de Transport. Posarem tots els nostres esforços per a la ràpida solució de la incidència, però no se'ns podran demanar responsabilitats de cap mena.

6. Enviaments

 • Totes les comandes s'enviaran a ports pagats dins de la peninsula, sempre que la compra superi els 40€. L'import del transport serà indicat i pactaten cada cas. Si el seu destí és diferent, contacti amb el nostre servei d'atenció al client i li realitzarem un pressupost personalitzat. La comanda sempre serà enviada a l'adreça que va indicar en el moment de fer la compra.


 • El material es repassa i revisa al 100% abans de procedir a l'enviament.


 • Treballem amb agències de transport ASM.


 • Un cop realitzat l'enviament li podrem facilitar, prèvia petició, el nombre d'expedició perquè pugui contactar directament amb l'agència de transport i pugui concertar lliurament i fer el seguiment.


 • En cas que s'intenti realitzar el lliurament de la comanda per part de l'agència de transport i el destinatari no estigués al seu domicili, el repartidor li deixarà una nota d'avís perquè pugui concertar amb ells el lliurament.


 • Els repartidors no estan obligats a pujar el producte fins al seu domicili si aquest no es troba a nivell del carrer, encara que la majoria de les vegades el repartidor intentarà ajudar al destinatari i fa el necessari per deixar el producte en el domicili del client.


 • Tots els nostres enviaments estan assegurats a tot risc, pel que si hi ha qualsevol tipus d'incidència (pèrdua, trencament, ...), ens farem càrrec de reintegrar l'import de la comanda al comprador o li enviarem el producte de nou.


 • Al rebre la comanda és obligatori que el comprador revisi que el material rebut sigui el correcte y que estigui en bon estat. Si no estigués d'acord amb els productes entregats, signi i indiqui a l'albarà d'entrega les anomalies trobades al rebre-ho.


 • En cas d'existir qualsevol incidència, disposarà de 24 hores des de la data de recepció del producte per a reclamar a la companyia de transport. Un cop finalitzat aquest termini, la companyia de transport no s'en farà càrrec de les despeses ocasionades, per la qual cosa s'en farà càrrec el comprador.


 • El temps d'entrega es considerarà a partir del moment en que la nostra entitat bancaria rebi la notificació d'abonament de l'import de la comanda.

7. Mètodes de pagament

Posem a la seva disposició les següents modalitats per a realitzar el pagament de les seves comandes:

 • Banc BBVA: 0182 3050 09 0208581060

     International Code Bank Account: IBAN ES54 0182 3050 09 0208581060

 • Paypal


 • VISA (mitjançant PayPal).

8. Dret de devolució

 • El comprador disposa de set (7) dies hàbils per retornar un producte amb el que no estigui satisfet. Dins d'aquest set dies, podrà retornar-nos el producte (les despeses d'enviament seran pel seu compte, tant els d'anada com els de tornada) juntament amb una còpia de la factura.


 • Només s'acceptaràn els productes que siguin retornats amb el seu embalatge original, en estat nou i complert i pel transport escollit per simbolscatalans.cat. No s'acceptaràn articles incomplerts, espatllats o embrutats per part del comprador. Un cop rebut el producte el nostre servei tècnic ho revisarà i, si tot és correcte, es realitzarà la devolució de l'import pagat (mitjançant el mateix tipus de pagament emprat pel client quan va realitzar la comanda).


 • En cap cas s'acceptaràn devolucions ni canvis en les comandes de productes personalitzats a petició del client (recordem que aquest punt es refereix a devolucions de productes amb els que el client pugui no estar satisfet; en cas de trencament o irregularitat s'aplicarà l'especificat al punt 6).

9. Garanties i servei postvenda

 • Tots els productes venuts a la nostra pàgina tenen la garantía establerta pel fabricant del producte.


 • Si el comprador hagués de fer ús del dret de garantia, haurà de contactar prèviament amb el nostre Servei Tècnic . Depenent de la marca del producte, l'informarem dels passos a seguir, per la ràpida resolució de la Incidència.


 • En cas de defectes i/o deterioraments deguts a circumstàncies alienes, accidents, especialment accidents elèctrics, desgast, instal·lació/utilització no conforme a les instruccions del fabricant, s’hi exclou qualsevol garantia. També s’hi exclouen de la garantia els productes modificats i/o reparats per el propi client o altra persona no autoritzada per el fabricant.


 • En qualsevol cas, Símbols Catalans no acceptarà cap responsabilitat si el fabricant del producte, rebutja aplicar la garantia per qualsevol de les raons exposades anteriorment.

10. Litigis i responsabilitats

 • Símbols Catalans no es fa responsable de les conseqüències que puguin derivar-se de la utilització inadequada dels productes venuts a la nostra pàgina web.


 • Sota cap circumstància Símbols Catalans serà considerat com responsable de qualsevol dany o perjudici sorgit de o en relació al ús d'aquesta web.


 • Caldrà indemnitzar a Símbols Catalans per qualsevol dany o perjudici que resulti del incompliment per la seva part de les presents condicions o del contingut d'aquesta web sense prèvia l'autorització.


 • Si alguna estipulació d'aquestes condicions passés a mancar de validesa o resultés no executable segons el dret aplicable, aquesta estipulació no tindria efecte, però només en la mesura d’aquesta manca de validesa en concret, i no afectarà a cap altra estipulació de les presents condicions.


 • Aquestes condicions d’us seran interpretades i estan regides per la legislació de la Generalitat de Catalunya i de l’Estat Espanyol.


 • Qualsevol disputa derivada d’aquestes condicions tindrà que dirigir-se davant els tribunals de Barcelona. Tanmateix, axó no impedirà a Símbols Catalans d’exercir el seu dret a resoldre qualsevol litigi en altra jurisdicció competent.

 
Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'