Símbols Catalans | Com funciona la web? - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

Símbols Catalans | Com funciona la web?

Apartats informatius

Comprar a Símbols Catalans és molt sencill i intuïtiu. Cadascun dels pasos que has de realitzar per tal d'accedir als articles, afegir-los a la teva cistella i comprar-los están molt ben explicats en cadascun dels apartats, i a més a més t'oferim aquest apartat en el qual podràs veure pas a pas com adquirir articles a Símbols Catalans.

Així que si no has comprat mai a la nostra web o a Internet, no et preocupis! A continuació t'expliquem punt per punt com fer-ho:

1. Explora els nostres articles

El primer pas per a comprar articles a la nostra pàgina web és, obviament, trobar el que necessites. T'ho posem molt fàcil: tots els nostres productes estan molt ben organitzats en diferents apartats als que hi pots accedir mitjançant el menú principal (les opcions de la part superior de la pàgina) i el menú de categories (el menú que pots veure a l'esquerra de cadascuna de les pàgines dels productes.

Menu principal
Menu de categories

Un cop trobat el teu article, disposarás d'imatges i informació d'aquest per tal de fer-te una idea de com és i així saber ben bé què estàs comprant. Tot hi així, si necessites més informació abans de comprar un article pots contactar amb nosaltres i et resoldrem tots els teus dubtes.

2. Afegint els articles a la teva cistella

Quan t'hagis decidit per un article, el següent pas per fer-te amb ell és afegir-ho a la teva cistella de la compra. Per fer-ho, tan sols has de sel·leccionar les característiques de l'article (mida, color, quantitat,...) i prèmer la icona "+" que hi ha a la part inferior dreta del producte. Per exemple, per a comprar una samarreta, haurás de seleccionar la mida i la quantitat i prèmer a la icona "+".

Exemple Samarreta

Un cop fet, s'actualitzarà la teva cistella de la compra. A la part superior dreta de la web podràs veure el total d'articles de la cistella i el preu total, i si accedeixes a la cistella podràs gestionar els teus articles.

És molt important que sàpiques que afegir un article a la cistella no implica cap compromís. És una eina per previsualitzar la teva comanda abans de confirmar-la i realitzar la compra, però pots eliminar articles, substituir-los per altres, etc.

Per tant, a mesura que explores els nostres productes pots anar afegint a la cistella els que més t'agradin sense preocupar-te i, un cop acabat, gestionar els articles de la cistella per tal de comprar els que més t'agraden.

3. Confirmant la teva comanda

Quan sàpigues quins articles vols comprar, pots procedir a confirmar la teva comanda mitjançant la teva cistella de la compra. La mateixa cistella de la compra et guiarà a través de tres pasos:  • Pas 1. Dades d'enviament i selecció del mètode de pagament: Es tracta de la primera pàgina que apareix cada cop que entres a la teva cistella. Es troben tots els productes que has afegit i es mostra el preu total de la comanda. Pots canviar alguns paràmetres dels articles des d'allà mateix (mida, color,...), bastant útil si t'has equivocat al escollir un producte i no vols esborrar-lo i tornar-ho a buscar per seleccionar-ho correctament. Quan tot estigui correcte, pots seleccionar el mètode d'enviament i de pagament i podràs veure un sumatori en el que, depenent del mètode d'enviament, et mostrarà el preu total de la comanda incloent les despeses d'enviament (encara que, si la teva comanda supera els 40€ i ets dins la peninsula, seran inexistents). Quan premis "Següent", passaràs al segon pas de confirmació de la comanda.


  • Pas 2. Els teus detalls: En aquest pas hauràs d'omplir les dades que se't demanen per tal de poder realitzar l'enviament de la comanda i la factura. Un cop finalitzat, prem "Següent per passar al tercer i últim pas.


  • Pas 3. Previsualitza les teves dades: En aquest últim pas es mostra tota la informació dels pasos 1 i 2 per que així puguis comprovar que tota la informació és correcta i confirmar definitivament la comanda. Si hi ha alguna dada errònia pots modificar-la o tornar enrere per corregir-ho. Si tot és correcte, prem "Confirmar comanda".

4. I ja ho tenim!

Un cop confirmada la teva comanda se't mostrarà una última pàgina a la teva cistella (Pas 4. Comanda finalitzada!), a la qual podràs veure informació útil que també rebràs al teu mail (número de seguiment de la comanda, aclaracions del mètode de pagament, etc.).

I ja està! Així de fàcil és comprar a Símbols Catalans!

 
Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'